Joo. Ei voi uskoa - ne bilettää TAAS KESKELLÄ YÖTÄ!!! Vähän aikaa sitten soi musiikki ihan hemmetin kovalla ja etsiskelin jo netistä, että mistä numerosta voi soittaa poliisit paikalle. Sitten kuulin, miten kuului kauhea raivostunut koputus jostain alempaa. Joku kävi todennäköisesti siis valittamassa jo. Musiikki meni pois päältä ja tuli ihan mukavan hiljaista. Sellaista, että olisi voinut saada ehkä nukahdettuakin vähän aikaisemmin kuin eilen.

Mutta ei! Nyt sieltä kuuluu taas ihan samanlainen mökä kuin ennen valittamista!!! Ja nyt on vielä kahden arkipäivän välinen yö! Sekin ottaa päähän, jos viikonloppuna on bileet, jotka kestävät samalla desibelitasolla kello 23:sta kello 7:00 asti, mutta mikä hemmetti sitä musiikkia on pakko huudattaa juuri yöllä? Eivätkö ne tuholaiset tee mitään päivisin, kun kerran normaaliin hereilläoloaikaan ei kuulu oikeastaan pihaustakaan, mutta sitten yöllä alkaa kauhea musiikin huudattaminen ja huutaminen?!

Missä järki?! Missä!!!

Vaikka minä nukunkin pääasiassa päivisin, niin jos joku aloittaa vaikka kauhean poraamisen täsmälleen 8:01 (hiljainen aika on 22-08), niin se ei haittaa, koska se on sovittuun aikaan - omapahan on vikani, jos valvon itsekseni sellaiseen aikaan, kun olisi otollisin aika nukkua.

Mutta tämä on raivostuttavaa! Nyt on yö! Yöllä kuuluu olla hiljaa! Enhän minä voi edes yrittää korjata unirytmiäni, kun öisin on vähän väliä sellainen mökä, että täytyy kärvistellä hereillä aamuseitsemään!!! Minkä minä siten tälle hemmetin turhauttavalle nukkumisrytmille mahdan, kun kerran päivisin on ainoa aika, kun on niin hiljaista, että saa nukuttua?!

Nyt siellä kävi taas joku valittamassa. Ovet vain paukkui. Ja musiikki hiljeni taas. Pitäisi varmaan käyttää tämän hetken hiljaisuus (ennen kuin vääntävät musiikkia taas hitaasti isommalle) hyvin ja yrittää saada unta. Jos vaikka onnistuisi olemaan heräämättä seuraaviin huudatuksiin. Kamala kolina kuitenkin kuuluu, miten osaavatkin pitää noin hemmetin isoa ääntä?