Käyn ylikierroksilla. On ollut terapiasta syysloma, niin ei ole tullut "maadoitettua" itseään vaan voi vain olla ylikierroksilla. Huomenna on tentti ja sen jälkeen puolestaan yliopistolta syysloma, joten lopetan ylikierrokset vasta huomenna. Saa mukavasti aikaan tässä tilassa ja olisihan se tyhmää ennen tenttiä rauhoittua. Ja lisäksi olen päättänyt olla Hobitin ensi-illassa haltia. Tiesin jo muutama viikko sitten että pukeudun sinne ensi-iltaan, mutta en tiennyt miksi pukeutuisin, kun tukevahkolle pitkälle naiselle ei oikein riitä mahdollisia hahmoja. Ja ajattelin, että en voi olla haltia, kun en ole niin hoikka mitä pitäisi ja eikö haltiaksi pukeutuminen ole jotenkin ylimielistä - ihan kuin kuvittelisin että näytän oikeasti niin hyvältä? Mutta Natalia sanoi että että onhan se haltia minulle paras eikä se hänestä ole mitenkään leuhkaa. Joten olen haltia, ihan vaan Synkmetsän rivihaltia, tosin punaisilla hiuksilla, mutta EN Tauriel. Harkitsin peruukkia, mutta sopivanhintaiset (lue: halvat) näyttävät todella karmeilta. Toivon, että keksin jotain miten voisin olla punatukkainen haltia ilman että ihmiset ajattelisivat että yritän olla Tauriel.

Tänään kun olisi pitänyt lukea tenttiin, etsin ideoita asuuni ja nyt on mietittynä jo korvat, saappaat ja "käsipanssarit" (eli ne nahkaisennäköiset jutut käsissä), ja varmaan housuina toimivat jotkut legginssityyppiset ja se asun pääosan meinaan tehdä itse: vihreä pitkähihainen mekko, jossa on helmassa jokin limittäinen kahdeksanosainen juttu josta pitää ottaa enemmän selvää vielä. Niin ja harjoittelin myös sitä kampauksen tekoa. Niin ja aion laihtua jouluksi sen verran kun ehdin. Ehkä siksikin käyn vähän ylikierroksilla, kun nyt olen saanut taas siitä laihtumisesta kiinni.

Tuntuu tyhmältä, että tämä pystymiseni vaikuttaa olevan on/off -tyyppinen juttu, ja joko suunnilleen tärisen koko ajan ja teen miljoonaa asiaa yhtäaikaa ja pystyn kaikkeen ja syön vähän, tai sitten olen väsynyt ja jaksamaton enkä saa mitään aikaan ja syön paljon.

Noh, nyt vielä vähän tätä päivää jäljellä, varmaan pakko ottaa rauhoittava yöksi että saan nukuttua.