Nähtiin Twiningin kanssa eilen. Jostain syystä viime päivät olen ollut jotenkin sellaisella fiiliksellä, että ei olisi välttämättä huvittanut nähdä Twiningia kuitenkaan. Mutta oltiin sovittu, niin nähtiin sitten. Käytiin shoppailemassa (teetä, teetarvikkeita ja Twining etsi uusia aurinkolaseja ja minä ostin heräteostoksena kolme paria värikkäitä hedelmäkuvioisia sukkia) ja sen jälkeen käytiin yhdessä pelibaarissa, jossa pelattiin pleikkarilla joitain pelejä. Sen jälkeen tultiin minun kämpälleni ja katsottiin leffaa.

Yleensä meillä leffan katsominen on "leffan katsomista", mutta tällä kertaa kaikki oli jotenkin vähän eri tavalla. En ole edes ihan varma että mikä oli saanut minut jotenkin niin eri fiilikselle Twiningin suhteen, mutta ei ollut lainkaan fiilis että olisin halunnut halailla tai pussailla hänen kanssaan. Niin katsottiin sitten vain leffaa ja juteltiin. Twining sitten kysyi jossain kohtaa taas sen, että miten minulla on mennyt Tinderissä muiden miesten kanssa. Sanoin, että en itse asiassa ole jaksanut kauheasti käyttää sitä ja että en juttele kenenkään kanssa sieltä tällä hetkellä. Kysyin Twiningilta onko hän ollut paljon Tinderissä ja hän sanoi juttelevansa parin naisen kanssa ja että swaippaileminen on sellainen ihan kiva harrastus. Vaikka sitten hän jossain kohtaa sanoi, että on toisaalta miettinyt myös koko sovelluksen poistamista. En tosin tiedä miksi hän olisi sen poistamassa, mutta ei ainakaan minun takiani, koska hän kannusti minua tapailemaan myös muita miehiä, koska eihän meillä mitään vakavaa ole. Ja sitten hän piti oikein puheen siitä, että hän haluaa tehdä tilanteen selväksi minulle, jotten odottaisi häneltä mitään, koska hän ei voi tällä hetkellä luvata mitään. Ja sitten hän korjasi itseään, että ei tällä hetkellä, vaan ylipäätään. Ja että hän haluaa, että minulla on selkeä kuva siitä tilanteesta, koska hän missään nimessä haluaisi, että tuntisin itseni jollain lailla hyväksikäytetyksi. Sanoin hänelle, että tuo kuulostaa siltä, että minä olen varalla, sillä lailla sellainen väliaikainen kunnes hän löytää jonkun jonka kanssa haluaa oikeasti olla. Hän sanoi, että ei näe itse sitä noin, eikä ole edes ajatellut että sen voisi nähdä noin.

Puhuttiin myös siitä, että kai me mentiin sänkyyn liian nopeasti ja että ei varmaan olisi pitänyt ja että varmaan on hyvä jatkossa pitää asiat sillä lailla, että mietitään vähän enemmän. Kun tein taas selväksi hänelle, että en halua Friends with benefits -tyyppistä suhdetta ja että jos me hänen mukaansa ollaan kavereita ja "katsotaan rauhassa jos siitä tulee enemmän", niin jos siihen kuvioon yhdistää seksin, niin kyllä se minun mielestäni sitten on juuri se FWB jota en halua. Twining oli hieman eri mieltä, kun hänen mielessään Friends with benefits on sellainen suhde että tavataan vain seksin merkeissä eikä muuten hengata, niin kyllähän me hengataan muutenkin. Mutta pointti on se, että jos me ei olla suhteessa tai edes tähtäämässä sinnepäin, niin sitten ne välit olisi hyvä pitää muutenkin suht platonisina. Twining sanoi että se kuulostaa järkevältä. Toisaalta Twining tuntui myös kauheasti sysäävän siitä vastuuta minulle, että "kun sulla on vaikuttanut olevan silloin kivaa", vaikka pointti on siinäkin se, että jos hän tapailee muita ja hänellä ei ole tunteita minua kohtaan, niin kyllä hän itsekin voisi sitten olla tekemättä niitä aloitteita, kun jos me tehdään jotain, niin se on kyllä melkein aina lähtöisin Twiningista.

Mutta tuon keskustelun jälkeen minulla oli entistä etäisempi olo. Ehkä saatoin olla hieman passiivis-aggressiivinenkin, tai ainakin jos Twining teki tai sanoi joitain sillä lailla vähän ärsyttävää tai hölmöä tai tyhmää, niin tartuin siihen heti. Hän sanoi, että ei aio jäädä yöksi, koska ei tykkää olla yötä muiden ihmisten kämpillä, koska kuulemma nuorena oli joku tapaus kun hän oli jonkun kaverinsa luona yötä. Tuo oli taas yksi juttu mistä Twining ei halunnut puhua, mutta sen perusteella mitä sain hänestä irti, niin ilmeisesti hän ja hänen kaverinsa tekivät jotain, mihin se hänen kaverinsä pikkulemmikki kuoli tai vähintäänkin loukkaantui pahasti. Twining kyllä puhuu, että onhan hän ihan erilainen ihminen kuin amisaikoina, mutta minkään tuollaisen oudon kuuleminen saa olon varautuneeksi. Sama kun Twining joskus kertoi tapelleensa koulussa jonkun toisen tyypin kanssa ja että kummallakin oli sen jälkeen mustat silmät. Nuo ei kuulosta sillä lailla vähän arveluttavilta, vaan TOSI arveluttavilta asioilta, joista alkaa varoituskellot soimaan vähän.

Twining tarkistelu niitä bussiaikataulujaan säännöllisesti ja aina kun hänen oli tarkoitus lähteä, hän sanoi, että olisiko se okei jos hän menisi vasta seuraavalla bussilla. Ja lopulta se meni siihen, että itse asiassa jos minulla ei ole mitään sitä vastaan, niin voisihan hän jäädä yöksikin. En oikein hahmota miksi hän tuli siihen tulokseen että halusi sittenkin jäädä, kun oli puhunut juuri siitä, että ei ole yötä muiden kämpillä ja en kokenut, että se meidän ilta olisi ollut niin viihdyttävä, että hän olisi sen takia halunnut jäädä. Mutta sanoin, että se on ihan okei, hän voi kyllä jäädä.

Vaihteeksi se meni taas juomiseksi ja loppuillasta tein sen illan pahimman virheen: Twining kysyi että otetaanko vielä yksi juoma ja vaikka minulla oli ollut jo edellisen juoman jälkeen vähän sellainen huonovointinen olo, joka yleensä kertoo minulle sen että on aika lopettaa, sanoin vain, että joo otetaan vaan. Ja sitten join vielä yhden juoman, jonka jälkeen se paha olo sitten iski. En sentään oksentanut, mutta olo oli sellainen hyvin paha. Jossain sen toiseksi viimeisen ja viimeisen juoman aikoihin Twining oli vetänyt minut taas lähelleen ja päädyttiin makaamaan siinä sohvalla niin että minä olin hänen sylissään. Se oli ihan kiva ja siitä tuli sellainen rauhallinen ja unelias olo. Sanoin, että minä varmaan aion mennä nukkumaan, mutta että jos hän haluaa vielä katsoa jotain, niin se on ihan okei. Silloin kun Twining oli lykännyt sitä lähtöään, hän oli puhunut jotain tyyliin "jaksaisikohan sitä valvoa tuonne neljän bussiin asti", joten koska olin ylipäätään yllättynyt siitä että Twining halusi jäädä, en lainkaan hahmottanut halusiko hän nukkua lainkaan, vai vaan valvoa siihen asti että bussit eivät perisi enää yömaksua.

Muutenkin tilanne oli outo. Kun me oltiin kerran puhuttu siitä, että me ollaan kavereita ja että olisi hyvä pitää ne välit edes suht platonisina, niin en oikein tiennyt miten tulisi toimia. Sanoin Twiningille, että vaihdan varmaan pyjamaan, niin se on varmaan okei (en tiedä miksi edes kysyin, minun kämppänihän se oli). Ja tein sen piilossa hänen katseeltaan, koska siinä kohtaa olisi tuntunut oudolta riisuutua hänen nähtensä. Ja laitoin päälleni sen epäseksikkäimmän yöpaitani ikinä, eli sen yli-ison miesten t-paidan, jossa valkohai hyppää vedestä kohti pizzasiivua. Twining oli jotenkin ylikohtelias ja varovainen ja kysyi, että voiko hän ottaa myös farkut pois, kun niissä on ärsyttävä nukkua ja sen jälkeen että mitä mieltä olen, että voidaanko me nukkua samassa sängyssä vai haluanko ennemmin että hän nukkuisi siinä sohvalla. Olenhan minä nukkunut ihan naispuolistenkin kavereiden kanssa samassa sängyssä ja nukuttiinhan me Twininginkin kanssa yhdessä, niin sanoi että voidaan kyllä ihan hyvin nukkua samassa sängyssä tai sitten hän voi nukkua sohvalla jos haluaa.

No sitten mentiin nukkumaan samaan sänkyyn ja Twining kysyi, että voidaankohan me nukkua lusikassa vai olisiko se outoa. Ajattelin taas, että se on ihan fine. Ehkä olisi pitänyt ajatella, että se ei ole fine, koska ilmeisesti lusikassa oleminen herättää Twiningissa kaikenlaisia epä-platonisia fiiliksiä, minkä opin jo aikaisemmalla kerralla, mutta ajattelin, että me kun oltiin puhuttu siitä, niin joku lusikassa nukkuminen on ihan okei.

Ja sitten opin, että Twining on tekopyhä paska. Kaikki se hänen puheensa siitä, että katsellaan rauhassa ja samaa mieltä oleminen sen kanssa, että on hyvä että pidetään suht platonisena nämä välit, ja kaikki se ylivarovainen kysely, että nukkuuko hän sohvalla, jne. oli kai vain pelkkää paskapuhetta. Kun hetken makoilun jälkeen Twiningin kädet alkoivat kulkea ympäriinsä ja vaikka hän tapansa mukaan kysyi, että onko se ihan okei, niin minua ärsytti. Sanoin hänelle, että eikö me juuri aikaisemmin puhuttu, että ei tehtäisi sellaisia asioita enää, niin jos me nyt vain nukutaan. Twining sanoi siihen sitten, että okei, nukutaan vaan ja lopetti. Ja sitten ehkä kymmenen minuutin päästä se sama alkoi uudestaan. Kysyin häneltä kyllä että mitä hän oikein meinaa, mihin hän vain sanoi, että onhan hänestä kiva tehdä minulle asioita, joista minulle tulee kiva olo.

Siis onhan epä-platoninenkin toiminta kivaa, mutta jotenkin se mietitytti, kun hän oli sanonut aikaisemmin sen mitä hän oli sanonut. Ja tuntui tosiaan siltä, että se kaikki mukamas kivuus oli vain pelkkää feikkaamista, jotta hän pääsisi sänkyyn kanssani taas. Mutta jossain vaiheessa annoin Twiningin sitten vain tehdä asioita ja olin kyllä mukana siinä itsekin, koska... en oikeastaan tiedä miksi. Kai se on helpompi tehdä vain jotain fyysistä niin ei tarvitse ajatella sitä miltä tuntuu. Mutta sitten Twining alkoi käydä taas minun hermoilleni. Se on se ylenpalttinen kysely. Twiningille on ilmeisesti vaikeaa ilmaista mitä hän haluaa, joten kaikki vääntyy siihen muotoon, että hän voi tehdä minulle jotain, koska MINÄ haluan, ei siksi että hän haluaisi, vaikka hän itse on aina se, joka antaa käsiensä vaellella. Niin kun olin yrittänyt selittää sitä jo aikaisemmin illan aikana, kun oltiin sivuttu sitä, mitä epä-platonista oltiin tehty viimeksi, sanoin, että sen jälkeen minulla oli vähän hölmö olo. Etenkin kun tällä kertaa Twining summasi asian niin, että hän "auttoi minua" siinä asiassa. Twining ei ole kertaakaan ilmaissut että jokin mitä me tehdään, tuntuisi hänestä hyvältä tai kivalta tai mitä tahansa.

Joten kun tuli taas se vaihe, että kysyin Twiningilta, että haluaisiko hän tehdä jotain enemmän, niin Twining flippasi sen kysymyksen taas niin, että "voidaan me tehdä jos sä haluat", minulla alkoi kiehua yli. Sanoin sitten vielä, että haluaisin kylläkin kuulla sen mitä mieltä hän on, niin sitten hän kysyi taas, että mitä mieltä minä olen. Sitten minä sanoin, että minä olen sitä mieltä, että jos hänellä ei kerran ole asiasta mielipidettä, niin minun puolesta voidaan kyllä ihan vaan nukkua. Ja sitten käänsin kylkeä ja sammutin yövalon. Twining tuntui hämmentyneeltä ja normaaliin pomminpurkutapaan kyllä kysyi heti, että onko kaikki okei, ja kun sanoin, että kaikki on ihan fine, että nukutaan nyt vaan, niin sitten hän sanoi, että hänestä tuntuu kyllä siltä, että kaikki ei ole okei ja että minä ärsyynnyin hänelle jostain.

Niin sitten selitin hänelle sen saman asian varmaan miljoonanteen kertaan, että jos me kerran päädytään tekemään jotain epä-platonista, niin minä haluan kuulla, että myös hän haluaa sitä, eikä että hän vääntää sen taas sillä tavalla että "jaa taas me tehtiin jotain epä-platonista, koska Amia halusi". Vihdoinkin tuntui, että Twining kuunteli ja kyllä hän sen jälkeen yritti sanoa, mitä haluaisi, mutta se vaikutti olevan vain niin vaikeaa hänelle ja hän sanoikin jossain kohtaa, että se oikeasti oli vaikeaa. Mutta minulla oli siinä vaiheessa mennyt jo hermot, niin sitten vain nukuttiin.

Aamulla sitten sama alkoi taas alusta, eli että Twiningin kädet alkoivat vaellella sen jälkeen kun oltiin herätty. Ja hän kyllä yritti selkeästi sanoa enemmän myös sitä mitä hän haluaa, mutta se vaikutti olevan vain vaikeaa. Mutta päädyttiin sitten taas harrastamaan seksiä. Se oli ihan okei, mutta toisaalta halusin vain että se olisi ohi, koska ei se niin kivaa ollut. Twining oli taas ihan poissaoleva ja vaikutti tekevän joitain hengitysharjoituksia siinä samalla, niin silloin koko toiminta tuntuu vain ihan tyhmältä.

Mutta sitten kun se oli ohi, minulle tuli jotenkin huono olo, siis fyysisesti. Toisaalta mietin, että ehkä minulla oli vain pahin krapula ikinä, jota oli pahentanut se, että olin nukkunut liian vähän ja että joka paikka tuntui olevan ihan jumissa. Toisaalta mietin, että kun se tuli vasta sen jälkeen kun oltiin lopetettu, niin ehkä minulla oli joku tunne, jonka blokkasin, joka ahdisti niin, että se vaikutti kehollisesti. Twining halusi halailla siinä ja silitteli minua vähän, mutta minä yritin vain olla liikkumatta, jotta olo ei pahenisi. Tuntui, että Twiningin keho oli liian kuuma, se silitys jotenkin häiritsevä ja tuntui etten saanut kunnolla henkeä, koska hän hengitti sitä minun ilmaani siinä liian lähellä. Yritin välillä kääntyä poispäin, jotta saisin enemmän vapautta itselleni, mutta Twining aina pyrki kääntämään minut takaisin tai ainakin jatkoi silittelyäni. Ja sitten jossain kohtaa se paha olo vain paheni liikaa ja jouduin menemään vessaan oksentamaan. En oksentanut vain yhtä kertaa, vaan useamman kerran seuraavan tunnin aikana. Olo oli ihan hirveä, vaikka oksentaminen tuntui auttavan vähän.

Noloa se kuitenkin oli ja Twining oli jotenkin entistä häiritsevämpi, kun silloinkin kun olin vessassa oksentamassa, hän saattoi huudella oven läpi, että onko kaikki ihan okei, haluaisinko että hän tuo minulle vettä tai jotain muuta. Sanoin hänelle silloin, että voisitko antaa mun vain olla ihan hetken. Mutta sitten kun tulin ulos sieltä, Twining oli vesilasin kanssa valmiina siinä ovella. Hän sanoi myös, että minun olisi varmaan hyvä syödä jotain vitamiinipitoista tai maitopohjaista, niin se voisi auttaa, tai sitten hän voisi käydä nopeasti jossain lähikaupassa hakemassa minulle jotain vitamiiniporetabletteja, joista hän kokee olevan apua. Kun oksentamisten välillä kävin makaamassa sängyllä, Twining tuli heti siihen ja alkoi taas silitellä ja kysellä voisiko tehdä jotain parantaakseen oloani. Se ärsytti, joten lopulta kysyin Twiningilta, että voisiko hän vain lähteä. Ja sitten hän lähti ja pyysi minua laittamaan vielä viestiä, että miten pärjäilen.

Olo helpotti vähän kun Twining lähti, enkä sen jälkeen enää oksentanut. Minulla on jotenkin niin ne omat keinoni käsitellä sitä, jos minulla on huono olo, että tuntui todella stressaavalta, että Twining oli siellä. En ole aikaisemmin edes tajunnut sitä, miten pyrin selviytymään tuollaisista tilanteista, mutta näköjään minulla on siihen rutiini, joka sisältää lähinnä dissosiaatiota. Kun irrottaudun ruumiistani tarpeeksi, sitten ei ole enää niin paha olo.

Jouduin lähtemään parturiin pian sen jälkeen kun Twining lähti, mutta onneksi se meni suht hyvin, vaikka olinkin niin väsynyt, että melkein nukahdin sinne parturituoliin. Mutta tukka on taas vähän parempi ja parturin mukaan olen pitänyt siitä todella hyvää huolta. Toisaalta tuntuu, että sitä verho-otsista olisi voinut ottaa vähän lyhyemmäksikin, mutta halusin parturista mahdollisimman pian pois, niin annoin sen vain olla. Kotona menin heti nokosille ja nukuin pari tuntia. Twining oli laittanut viestiä, jossa kysyi miten voin. En tiedä oliko hän hieman loukkaantunut siitä kun olin pyytänyt häntä lähtemään, koska hän sanoi viestissään, että hänelle iski päänsärky heti kun hän lähti sieltä kämpältäni ja että jotenkin kun hänen lintunsa olivat äänekkäinä tervehtimässä häntä, niin kuulemma niiden huomionkipeys auttoi siihen korvienväliseen kipuunkin. Se oli jotenkin oudosti sanottu. Ja hän myös ihmetteli sitä, että miten se huono olo tuli niin yhtäkkiä vaikka muuten aamulla kaikki oli siihen asti ollut ihan okei.

Vastasin jotain lyhyttä, enkä halunnut käyttää niitä sympaattisimpia emojeja, koska jotenkin Twining ärsytti minua edelleen. Kai olisin halunnut, että hän olisi tajunnut antaa minun vain olla, kun kerran sanoin, että minulla oli huono olo ja sanoin suoraankin sen, että anna mun nyt olla ihan hetki. En tiedä miten paljon voin syyttää häntä siitä, mutta jostain syystä Twining nyt ärsyttää. Twining laittoi sen jälkeen minulle uudestaan viestiä, jossa jutusteli taas kaikkea ja kysyi olinko tyytyväinen siihen hiustenleikkuuseen, mutta en ole vastannut siihen vielä. Toisaalta tuntuu, että ehkä olisi parempi vain laittaa viestiä, että hei lopetetaan nyt tää meidän järjestely, kun ei selkeästi pystytä olemaan edes platonisesti kavereita, vaikka juuri puhuttii siitä. Eihän se yksin hänen vikansa ole, koska olisin voinut sanoa, että nyt vittu lopetat tuon hinkkaamisen, mutta en sanonut. Mutta Twining oli se aloitteellinen ja vaikka monta kertaa yritin vähän sanoa, että ei nyt, niin se ei auttanut kuin väliaikaisesti. Vituttaa, että miksi minun pitäisi olla se järkevä ihminen, kun siinä epä-platonisuuksien lopettamisessa ei ollut kyse siitä, ettenkö minä olisi valmis aloittamaan oikeaa suhdetta Twiningin kanssa (en ole tosin varma siitäkään), vaan siitä, että Twining sanoo, että minun ei tule odottaa häneltä mitään. Niin kai hänen pitäisi silloin tajuta, että ei tehdä asioita.

Mutta jos seuraavan kerran vielä nähdään, niin ehkä sanon jo etukäteen viestillä, että pidetään sitten ihan platonisena. Toki tälläkin kertaa kun Twining kyseli samaa asiaa monta kertaa, että voiko tehdä jotain mihin olin sanonut jo aikaisemmin että ei nyt tällä kertaa, niin jossain kohtaa vähän ärähdin siitä hänelle  että eikö me puhuttu tästä jo, niin hän sanoi vain, että oli halunnut vain varmistaa siltä varalta että jos olin muuttanut mieleni sen edellisen kysymyksen jälkeen. Niin ehkä pitää sanoa, että jos jossain kohtaa haluan tehdä jotain, niin voin ilmoittaa siitä erikseen, mutta että siihen asti hän voi olettaa, että haluan pitää asiat platonisena.

Toisaalta tuntuu, että haluaisin vain jättää kokonaan vastaamatta hänen viestiinsä ja ehkä myös blokata hänet Whatsappissa ja ehkä Tinderissä myös. Se olisi vähän lapsellista, mutta kaikki ärsyttää. Pitää mennä nukkumaan, jotta huomenna olisi vähän vähemmän huono olo. Toivottavasti sänky ei haise Twiningille. Vaikka turha toivo varmaan, kun hän käyttää aina jotain hajustetta, joka tunkeutuu kaikkiin tekstiileihin ja hiuksiini ja ihan kaikkialle!

Tänään on ollut muutenkin tosi kurja fiilis. Onneksi maanantaina on terapia. Terapeuttinikin toisaalta ärsyttää, kun hän oli niin Twiningin puolella, vaikka tämä on taas vaan samanlainen fiasko kuin kaikki muutkin miesjuttuni. Toki tuntuu, että toisaalta Twiningissa on niitä hyvän kommunikoijan piirteitä, kun jos tulee joku erimielisyys jostain, niin yleensä sitten hän heti ottaa sen puheeksi ja yrittää selvittää sen. Mutta siitä huolimatta, että hän yrittää ilmeisesti olla kauhean reilu ja antaa minulle realistisen kuvan meidän väleistä, hän on onnistunut satuttamaan minua ja saamaan oloni todella kurjaksi. Tai ehkä olen itse saanut oman oloni kurjaksi. Olen kyllä pettynyt itseenikin. Olen muka yrittänyt niin kauheasti asennoitua jotenkin oikein, jotta voisin harkita parisuhdetta, mutta se kaikki on vain niin vaikeaa.