Huono alkuviikko. Otin Soneran netin joka on ihan surkea: yhden yksinkertaisen sivun lataus kestää n. viisi minuuttia. Ladattaessa huippulatausnopeus 3kb/s. Vaihtoon menee. Lähimpään parturiin saa seuraavan ajan vasta marraskuussa, joten pitäisi jotenkin etsiä joku muu.

Tinelli lähtee perjantaina. Olen yrittänyt sen kanssa pärjätä ja totuttaa sitä toisien rottien hajuun ihan törkeän sinnikkäästi, mutta se kulminoitui eilen siihen, että kun Consu ja Tinelli olivat vapaana sängylläni ja paijailin niitä ohimennen, ja Tinelli iski ihan tosissaan hampaat kiinni käteeni, eikä meinannut päästää edes irti. Tuli tosi paha haava, hyvin paljon samantyyppinen kuin koiranpuremasta. Nappasin Tinellin sitten heti ja laitoin kantohäkkiin. Consu sai jäädä vapaaksi, mutta sekin ilmeisesti pelästyi sitä tilannetta ihan kauheasti, koska sen mielenkiinto ympäristön tutkimiseen jämähti siihen ja se meni kyhjöttämään piiloon peittoni alle. Minä sitten  juoksin talouspaperirullalle ja yritin tasapainotella, että saisin sen haavasta tulleen verilammikon pysymään kädelläni, mutta kun talouspaperia ei voi irrottaa yhdellä kädellä, niin piti kääntää haavakättäkin ja verilammikko valui pitkin lääkepakkauksia ja verhoklipsuja. Kesti varmaan vartin ennen kuin haava tyrehtyi edes jotenkin ja meni varmaan vaikka kuinka monta paperillista, kun vaikka otti kauhean tukun ja painoi, niin pienessä hetkessä veri oli tullut läpi koko nipusta.

Käsi on ihan kaamean kipeä ja otin yhteyttä jo kasvattajaankin, että palautan Tinellin hänelle tällaisesta syystä, ja hän voi joko lopettaa sen tai yrittää itse vielä jotain, jos haluaa. Vastasi jo, että se onnistuu.

Olo tuntuu jotenkin kurjalta. Kyllä tämä minusta on oikea ratkaisu, mutta surettaa Consu, että miten se sitten selviää, kun Tinelli lähtee ja pian sen jälkeen vanhuksetkin varmaan. Ehkä pitäisi vielä kokeilla, että jos se tulisi toimeen sen alakerran väen kanssa...

Viikonlopun olin todella kipeä ja olen hieman vieläkin, niin se ei auta asiaa.