Tämä ei voi olla totta!!! Vaikka minulla on lääkkeet ja kaikki (huolimatta siitä, että pää alkaa hajoilla), niin vaihteeksi valvon tällaiseen aikaan, enkä saa nukuttua. Olen herännyt moneen kertaan, mutta puolisen tuntia sitten heräsin enkä saanut enää unta. Syynä tähän on HEMMETIN MÖKÄ KUN JOKU MIESPORUKKA LAULAA RYHMÄKARAOKEA HUUTAMALLA ENKÄ MINÄ TIEDÄ MISTÄ SE KUULUU!!!!

Verrattuna Kuopioon, minulla on kuitenkin nyt puolellani muutama tekijä. Ensinnäkin, tässä talossa on isännöitsijä ja tiedän sen varmaksi. Lisäksi talo on paljon rauhallisempi ja hyvämaineisempi, ja ihmiset esittäytyvät naapureilleen ja naapurisopu on ihan hyvää luokkaa. Senkin lisäksi vielä, minä en ole valmis tulemaan häirityksi, vaan teen asialle jotain.

Kun minulla sitten meni hermo siihen, että heräsin, enkä saanut enää nukuttua, laitoin silmälasit (manuaaliset lasit) päähäni, vedin takin päälle ja laitoin kengät jalkaan. Sitten nappasin pöydältä avaimen ja lähdin ottamaan selvää mistä kämpästä mökä tulee. Kämpässäni kuulosti siltä että se tulisi jostain yläkerrasta, joten sinne sitten lähdin. Rappuun se ei kuitenkaan kuulunut yhtä hyvin, joten lähteen löytäminen oli hieman vaikeaa. Lopulta kuudennessa kerroksessa rappuunkin kuului jotain ja etsin lähdettä painamalla korvani oveen kiinni. Ja sieltä kuului MÖKÄÄ! Se kuulosti oikein musiikilta, mutta ajattelin, että todennäköisesti keskellä yötä musiikkia huudattavia tyyppejä ei ole kahta samassa talossa, joten soitin summeria. Hermoilin hieman, joten asettelin avaimet sormieni väliin, vähän kuin nyrkkiraudaksi, jotta voisin puolustaa itseäni, jos tyyppi kävisikin kimppuuni.

Lopulta avaamaan tuli 25-30 -vuotias mies, minua lyhyempi, joten en tuntenut oloani enää niin uhatuksi. Sitten kävimme seuraavanlaisen keskustelun:

Amia: "Voisitko laittaa musiikkias VÄHÄN pienemmälle, kun se kuuluu mun kämppään, enkä saa nukuttua."
Mies: "Missä kerroksessa sä asut?"
Amia: "Kakkosessa."
Mies: "Ja mun musiikki häiritsee sua?!"
Amia: "Joo."
Mies: "No mitä sun kämppään sitten kuuluu?"
Amia: "No en mä saa selvää siitä että mitä musiikkia se on, mutta jotain kuitenkin ja siihen sitten heräsin ja lähdin ottamaan selvää, että mistä se oikein kuuluu."
Mies: "Jaa. No, laitan pienemmälle. Anteeksi että häiritsin."
Amia: "Kiitos. Ja ei se mitään."

Nyt sitten epäilen, että tyyppi ei ollutkaan se, jonka kämpästä se mökä tuli, joten paitsi että ottaa päähän tuplasti, niin nyt sitten myös nolottaa. Mutta ei ihmisten pitäisi viideltä aamuyöstä kuunnella musiikkia niin kovalla mitä hänkin kuunteli. Enkä sitten aio lähteä enää uudestaan mihinkään, kun se mökän lähteen löytäminen ei ollutkaan kovin helppoa. Ja tuntuu, että mökä hiljeni hieman käyntini jälkeen, mutta se voi johtua ihan siitä, että tyypit kuulivat, että joku kulkee rapussa ja ovia availlaan, jne.

Enkä edes löydä Googlella, että mistä biisistä nuo muutamat sanat ovat, jotka kuvittelin erottavani mökän keskeltä, kun kävin vessassa, johon se kuuluu vielä paremmin kuin muihin huoneisiin. Että ehkä kuulin sitten väärin ja sekin ottaa päähän. Miksi ihmisten pitää vetää jotain viinaa ja hoilottaa keskellä yötä? Ei voi ymmärtää. Toivottavasti jää yhdeksi kerraksi tai toivottavasti joku muu menee valittamaan ja löytää sen oikean paikan sitten.