Kohta pitää lähteä junalle, koska Natalialla on tänään bileet. On ihan kiva laittautua taas, vaikka en kyllä mahdu mihinkään mekkoon. Laitankin sitten vähän juhlavammannäköisen paidan ja superkoristeellisen kaulakorun. Ihan jees. Ja viestinnän ryhmätyö on ihan hyvin vauhdissa, lisäksi tänään ostin Suomen Hobitin ensi-iltaan liput (heti kymmeneltä kun nettimyynti aukesi), ja sain hyvän paikankin siihen 2D näytökseen. Koska en siis tykkää 3D:stä, ja nyt ei ole Jaskaa protestoimassa, että kun eihän siihen 2D-leffaan voi mennä, kun se ei ole siinä isoimmassa salissa. Lisäksi haltia-asu alkaa valmistua, nyt on kangaskin ja olen jo ompelemassa sitä kasaan. Ne nahkaiset käsipanssarit näyttävät ihan älyttömän hyviltä, olen kuvioinut niitä ruuvimeisselillä ja en vain voi uskoa miten ne näyttävät niin hyviltä. Eilen oli yksi tenttikin, joka toivottavasti menee läpi. Ja jos menee, niin sitten on ainakin yksi tentti taas vähemmän.

Huonona puolena on se, että se hermosärky on palannut, ja en tiedä liittyykö se siihen vai mihin, kun korvani on ollut jotenkin outo. Ensin se oli lukossa ja sitten kun se aukesi, se on soinut koko ajan. Oli vaikea nukahtaa, kun oikea korva piippasi koko ajan. Todella ärsyttävää, ja toivon että se menee ohi.

Natalian bileisiin pitäisi tuoda joku "yllätys", ja aion olla tylsä ja vien kukkia. Olen yrittänyt viikkoja miettiä jotain "yllätystä", mutta minulla ei ole niin mitään käsitystä mitä sillä haetaan, niin vien kukkia. Ehkä tylsää, mutta ainakin niistä on jotain iloa, ja sitten ne kuolevatkin lopulta ja niistä pääsee eroon, niin ettei jää mitään ylimääräistä krääsää kämppään.

On ihan hyvä fiilis.