Juttelin Jaskan kanssa. Sanoin, että on ikävä häntä, hän sanoi siihen, että "ei voi kieltää, etteikö hänelläkin olisi ikävä minua aina välillä". Se tuosta aiheesta, puhuttiin siitä, mitä ollaan tehty, minä selitin, miten olen nähnyt ihmisiä ja yhtäkkiä olenkin taas niitä meidän piirien vetohahmoja, joilta kaikki kyselee kaikkea, jne. Jaska puhui peleistä, joita hän on pelannut. Ja kuulemma oli vienyt moottoripyöränsä korjattavaksi. Sitten puhuttiin rotistani, Jaska sanoi, että on seurannut niitä päivityksiäni, kun olen laittanut pienten palluraisten kuvia Facebookiin ja ne ovat näyttäneet kuulemma todella söpöiltä.

Jotenkin taas huomasin, että Jaskalle on vain niin helppo jutella. Pelkäsin tuota todella paljon, ja ensiksi odotin, että Jaska muuttuu offlineksi (tai siis niin, että kännykkä vain hälyttää mutta että hän ei ole paikalla), minkä jälkeen lähetin äkkiä sen lyhyen viestin ja heti sen jälkeen kirjauduin kauhealla vauhdilla ulos. Tarkistin mitä Jaska oli vastannut, vasta joskus reilun tunnin päästä.

Jaska oli kirjoittanut, että jaa "kuittasitkin" heti viestin laitettuasi, kielennäyttöhymiö. Siihen sitten sanoin myöhemmin, että todellakin "kuittasin", minkä lisäksi sitä ennen kyttäsin että hän lähtisi. Jaskasta se oli hauskaa.

Nyt on fiilis, että kun kerran ollaan Jaskan kanssa väleissä, mutta ilmeisesti hän ei tässä vaiheessa ainakaan halua minua takaisin, niin tekee mieli yrittää treffailla jotakuta, jotta pääsisin sanomaan siitä Jaskalle. Ehkä hän sitten tajuaisi haluavansa minut takaisin? Yksi ehdokaskin on, tosin en tiedä, miten hyvä. Hän on Marionin kaveri, jonka tapasin juhannuksena. Ihan kiva tyyppi, juteltiin hänen kanssaan aika paljon. Tykkää mainoksista ja muistaa niitä ja niiden musiikkeja, erityisen iso plussa.

Jaa mistä päättelen, että hän olisi kiinnostunut? No, oltiin kaksistaan huoneessa, muut olivat joko parvekkeella tupakalla tai jossain muualla, ja tämä tyyppi (en muista edes hänen nimeään kyllä...) kysyi, että onko jotain biisiä, jonka haluaisin laittaa tulemaan seuraavaksi. Sanoin sitten, että ei mitenkään välttämättä ole mitään, laita sinä joku ihan sen mukaan mitä haluat. Ja minkä biisin hän laittoi?

The Archies - Sugar Sugar

Kiva biisi, mutta kun kuuntelin noita sanoja, niin tunsin oloni aika kiusaantuneeksi. Sitten Jaska vielä käveli huoneeseen ja myöhemmin kun sanoin tuosta hänelle, hän sanoi ihmetelleensä sitä biisiä silloin. Eikä tuossa vielä kaikki tuon tyypin kanssa. Kun olimme Jaskan kanssa lähdössä, kävimme sanomassa parvekkeella olevalle Marionille, että lähdemme, moikkasimme samalla tälle tyypille. Hän sitten ihmetteli, että miksi lähdette yhdessä ja Jaska sitten sanoi, että me seurustellaan. Tyyppi nauroi itsensä tärviölle. Sitten hän kätteli Jaskan kanssa, minkä jälkeen halusi sitten kätellä minunkin kanssani. Tähän väliin pitää sanoa se huono puoli tuosta tyypistä, tai sellainen pieni huono puoli, jollaiseen kiinnitän huomiota: tyyppi kätteli niin, että hänen kätensä oli vain ihan löysänä. No, puristin sitä hänen löysää kättään ja sitten vetäisin sen pois - juuri samaan aikaan, kun tyyppi yritti nostaa kättäni antaakseen minulle käsisuudelman.

Todella noloa, itse heittäydyin tilanteessa blondiksi, ihan kuin en olisi tajunnut, mitä tapahtui, ihan kuin en olisi huomannut mitään. Jaska ja tämä tyyppi nauroivat vähän taas ja minä yritin pelastua häpeältä katsomalla heitä silmät suurina ja kysyen: "Ai mitä?" Mutta joo, ainakin tässä tilanteessa tuollaisten sattumusten miettiminen jotenkin hivelee naisellista itsetuntoani. Ja itse asiassa nyt kun mietin asiaa, niin taidan sittenkin muistaa hänen nimensä. Olen ihan hyvä nimissä, mutta jos tyyppi kävelisi minua vastaan kadulla, en varmasti tunnistaisi häntä.

Mutta en tiedä - taaskaan. On sellainen fiilis, että aio anella Jaskaa takaisin, en enää. Pallo on nyt hänen kentällään ja minä olen tehnyt tunteeni selväksi, joten nyt sitten odottelemaan, että Jaska oikeasti haluaisi minut takaisin. Ja kun minä olen osani tehnyt, mutta Jaska on sanonut suoraan, että ei halua suhdetta takaisin, vaikka onkin antanut merkkejä siitä, että asia ei olisi ihan niin yksiselitteinen, niin nyt jos joku mies lähestyy minua, niin eihän minulla ole mitään velvoitetta torjua tätä, eikö?

Jotenkin asenteeni on hieman muuttunut. Voin kuvitella treffailevani joitain tyyppejä ja mietin, että lopulta joku toinen mies väkisinkin osoittaa kiinnostusta minua kohtaan. Ehkä tämä on jotenkin omahyväistä (se ainakin tuntuu siltä jo ihan ajatustasolla), mutta asia nyt on vain niin, että joku haluaa minut ennen kuin joku haluaa Jaskan. Ehkä siksikin olen jotenkin sinnikäs Jaskan suhteen. Jos tässä tilanteessa olisi vaikka Thomas Jaskan sijaan, niin olisin ehkä jo luopunut ajatuksesta saada suhteen takaisin, tai ainakin pyrkisin siihen. Sillä jos Thomas haluaisi jonkun muun, niin hän saisi jonkun muun, paremmankin kuin minut. Mutta Jaska on niin... hän on niin omalaatuinen, niin uniikki eikä hän loista oikein vuorovaikutuksen suhteen, joten en vain usko, että hän pitkään aikaan löytää ketään, joka haluaisi hänet.

Sallalle järkeilin tätä joskus, mutta Salla sanoi, että kyllä Jaska saa jonkun, aina on niitä, jotka lähtevät kenen mukaan tahansa ja sitten sellaisia oudompia naisia. Mutta Jaskan täytyisi todella tehdä työtä, että löytäisi jonkun, enkä usko, että Jaska on valmis tekemään niin paljon työtä sen eteen. Lisäksi on hänen sosiaalinen ahdistuksensa ja se, että Jaska on todella... mieleeni tulee vain sana "nulju", mutta mikähän olisi sen yleisempi nimitys... Aah! Valikoiva! Niin, Jaska on todella valikoiva naisten suhteen, joten se vielä entisestään pienentään todennäköisyyttä, että hän saisi jonkun ennen minua.

En kyllä ymmärrä tätä suomenkielisyyttäni taas. Ehkä koska kuuntelen päivät pitkät englanninkielisiä ohjelmia, alan ajatellakin hieman englanniksi. Ja jos tulee mieleen sana, joka ei ole englantia, niin sitten se on joku murresana, jota täällä nykyisessä asuinpaikassani kukaan ei välttämättä ymmärrä.

On taas tullut kirjoitettua paljon viime aikoina. No, ainakin pääni on vähän enemmän kasassa kuin viime viikkoina, niin vaikuttaa kirjoittaminen siihen tai ei, niin ehkä jatkan tätä kirjoittamista silti sen mukaan, miltä minusta tuntuu. Kai se on minulla joku kirjoituskiintiö päiville ja viikoille, ja kun en enää kirjoita niitä ajatuksia Facebookin kautta Jaskalle, niin näköjään sitä tekstiä tulee sitten tänne. Jos palaisi pelaamaan vielä vähän.