Arvostelu
"OK koko. Puhdas iho ja turkki. Mukavan pehmeä häntä, jossa kuitenkin pinttymää. Kynnet leikkaamatta. Vilkas, mutta kiltti. A"

***

Tuossa oli kahdeksan tunnin näyttelyn lopputulos. Ihan hyvä se on, sillä todella monet saivat moitteita kuivuneesta hännästä ja sitten tuosta pinttyneestä hännästä. Jotenkin silti tuntui nuo negatiiviset kohdat osuvan jonnekin sisälle ja puhkaisevan ilmapallon. Kynnet eivät olleet leikkaamatta, joten ensi kerralla pitänee kiinnittää enemmän huomiota siihen. Lisäksi Tin-Tin näytti aika pelästyneeltä siellä käsittelyssä, vaikka noista kahdesta se oli kuitenkin Chaplin, joka sinne tuomaripöydälle kakkasi. Tin-Tin oli toisaalta pelokkaan oloinen minusta, mutta se yritti kiivetä tuomarin paidan sisään ja melkein putosi kurkotellessaan viisi sekuntia myöhemmin pöydän toisella puolella. Se on kyllä sellainen ADHD-tapaus, mutta oli kiva kuulla tuo luonteen arvostelu tuolla lailla kauniisti ilmaistuna.

Chaplin sai hylätyn, koska sillä oli väiveitä. Siitä tuli kauhea olo, vaikka ne on lähinnä kuin ihmisten täit, että väiveet eivät tarkoita sitä, että rotta on likainen, tms. Se tarkoittaa vain, että jotenkin ne väiveet ovat päässeet kontaktiin tämän rotan kanssa. Se oli todella harmi, sillä Chaplin oli arvosteltavana paljon rauhallisempi. Se kökötti tyytyväisenä tuomarin otteessa, kun se puhalteli sen turkkiin ja tutki niitä väiveitä.

Vieläkin tulee huono rottauutinen: eilen tullessani illalla kotiin, löysin Goudalta ison patin kurkusta. Jos mietitte viinirypälettä tai kirsikkatomaattia, niin sellainen. Se on pehmeähkö ja liikkuva, ja koska se ei ole vuorokauden aikana kasvanut yhtään, se toivottavasti on paise. Maanantaina on kuitenkin eläinlääkäri, niin mennään varmistamaan asia ja tarvittaessa sitten puhkaistaan ja tyhjennetään se paise. Rahatilanne on taas niin huono, että kun se väive-suihke maksoi parikymppiä, niin mitenkään en haluaisi mennä eläinlääkäriin käyttämään kuukauden viimeisiä jäljellä olevia rahoja. Mutta minkäs teet, jos teillä olisi lähes golfpallon kokoinen patti kurkussa, niin taatusti haluaisitte lääkäriin.

Ja minulla on myös ensimmäistä kertaa pitkään aikaan taas päällä todella paha migreeni, mutta tässä minä vain kirjoitan.