Näköjään vaikka miten yritin olla positiivinen ja pitää ikävät ajatukset loitolla tänään ja mennä aikaisin nukkumaan, jotta olisin pirteä aamulla liukasrata-ajossa, niin se ei onnistunut. Aika ihmeellistä. Hmph.

Juuri nyt tunnen oloni äärettömän ahdistuneeksi. Olen hukannut rauhoittavat. Olin piilottanut ne tähän koneen viereen tyhjään salmiakkirasiaan. Nyt rasia on vain poissa. Äidin on täytynyt siivota se pois! Ja juuri nyt kun minä eniten niitä tarvitsisin. Minua pelottaa ja ahdistaa. Tämä on paljon pahempaa kuin angst. Angst on vähän niin kuin passiivista huonoa oloa, kun taan pelko ja ahdistus ovat aktiivista. Tarkoitukseni oli ottaa nyt rauhoittava, jotta en aivan hysterisoituisi ja sitten aamulla, koska minulla on huomenna ensin liukasrata-testi ja sitten iltapäivällä autokoulun kirjallinen koe. Mutta kuitenkin minä pimahdan ja reputan!

Mutta yhtälailla tämä kadonneet rauhoittavat-luonnontuote-tabletit ahdistavat lisää. Jos äiti on ottanut salmiakkirasian, onko hän huomannut sen sisällön? Jos ei ole, hän on heittänyt sen sisältöineen päivineen vain roskiin. Toisaalta viime aikoina kaikki pahvinen on poltettu takassa ja koska minä olen ollut sytyttämässä takkaan tulta, niin en taatusti olisi polttanut rasiaa huomaamattani. Toinen vaihtoehto on, että veljeni on ottanut sen. Hän on ennenkin varastellut kaikenlaista, etenkin syötävää. Ja minä idiootti olin piilottanut ne tabletit salmiakkirasiaan, jonka olin lisäksi jättänyt avoimesti näkyville! Vaikka veljeni olisikin huomannut, että rasiassa ei ollut salmiakkia, olisi hän luultavasti syönyt sitten ne tabletit. Tai piilottanut ne huoneeseensa. Enkä voi vaatia sitä häneltä takaisinkaan, koska sitten äiti saisi tietää, mitä rasiassa oikeasti oli. *syvä huokaus*

Tongin jo joka paikan etsiessäni sitä. En ole pitkään aikaan ottanut mitään, joten katoamisesta voi olla jo aikaakin. Ei kuitenkaan kovin paljon yli kuukautta, sillä ne olivat minulla Kylä-miitissä mukana. Laukussa ne kuitenkaan eivät enää olleet, mitä en kylläkään ihmettele. En ole muistaakseni käyttänyt niitä miitin jälkeen, enkä muista, toinko laatikon ylipäätään takaisin tietokoneelle vai en. Mistään sitä ei kuitenkaan löydy ja minun pitäisi mennä nukkumaan huomisen takia.

Miten minä voin sitten palata takaisin Kyläänkään? Olin laskenut, että minulla oli ainakin 20 tablettia, joten ne olisivat luultavasti riittäneet. Mutta mitä nyt? Koeviikko on tulossa, autokoulun tärkein osio lähestyy ja minun pitäisi vielä tehdä come-back Kylään? Mitä minä teen? Miten minä muka kestän?

Pakko mennä vielä etsimään. Ehkä en sittenkään katsonut kaikkialta tarpeeksi tarkasti.