Tänään oli sen yliopistoporukan tapaaminen, joka tosin jäi melko vaisuksi, kun kerran minä ja Arrow muodostettiin tästä porukasta 50%. Eli paikalla oli minun ja Arrown lisäksi myös Korpinkynsi ja Harjoittelupaikkarohmu. Harjoittelupaikkarohmu oli tosin jotenkin vaisu tänään, en tiedä miksi. Jotenkin sen kyllä huomasi, että hengataan Arrown kanssa noin viitenä päivänä viikossa, kun kyllähän siinä oppii tuntemaan toista. Ja vaikka aikaisemmin hän ei ole mitenkään erottunut joukosta sellaisena erityisen läheisenä, nyt sen eron kyllä huomasi.

Korpinkynsi oli kiva, mutta kun illan lopussa, kun Harjoittelupaikkarohmu oli lähtenyt jo paria tuntia aiemmin, niin lopulta Arrow sanoi, että voisi lähteä kotiin, niin toisin kuin koskaan aiemmin, loppuporukka ei lähtenytkään samalla ovenavauksella. Korpinkynsi siis jäi. Eli hengattiin hänen kanssaan jonkin aikaa kaksistaan kämpässäni ja minä olin vähän yllättynyt ja vähän hermostunut, jopa siihen pisteeseen, että mietin jopa kysyväni, että ai Korpinkynsi sinäkö et lähde Arrown kanssa samaan aikaan. En sitten kysynyt. Ei Korpinkynsi ollut pitkään sen jälkeen ja se oli ihan fine. Ei me puhuttu mistään tärkeästä, eikä mitään ihmeellistä tapahtunut, joten mietin, että ehkä hän ei vain halunnut sitten sitä sosiaalisuuden jatkoa Arrown kanssa lähtemällä samaan aikaan hänen kanssaan.

Arrown kanssa ollaan puhuttu tietysti näistä porukan muista tyypeistä ja hän on sanonut, että on itse kokenut Harjoittelupaikkarohmun kauhean etäisenä. Hän on myös sanonut, että ei koe, että Korpinkynsi olisi oikeasti kiinnostunut tästä porukasta ihmisten vuoksi, vaan että hänen ykkösprioriteettinsa on aina ollut vain verkostoituminen saman alan ihmisten kanssa.

Thor oli täysin no-show, vaikka oli sanonut vain pari päivää sitten vielä, että hänelle kyllä käy. Myös André jätti tulematta ja ilmoittamatta. Kyselin jossain vaiheessa iltaa, että onko meidän neljän lisäksi muita vielä tulossa, niin Lester vastasi kyllä aika pian kuvan kera, että ei pääse, koska oli mennyt sinne Pori Jazzeille, mistä oli puhunutkin. Mikä on ihan hyväksyttävä selitys. Myös Ramona ilmoitti, että häneltäkin jää tällä kertaa väliin. Se on kiva, että ilmoittaa, kun suurin osa on ollut vain ihan hiljaa. Puhuttiinkin Korpinkynnen ja Harjoittelupaikkarohmun kanssa, että pitää järjestää jotain arkista, tyyliin että mennään kahville tai after-worksille joskus ihan kasuaalisti, koska se meidän PK-seudun porukka saa jotain aikaan jatkuvasti ja kauhea häpeähän siitä tulee tälle meidän paikkakunnan ihmisille.

Mutta kai ilta oli ihan fine. Itse olin jotenkin hieman jännittynyt, enkä pystynyt niin rentoutumaan. Ehkä se oli se, että meitä oli niin vähän tai sitten se, että on niin outoa, että Arrown kanssa nähdään melkein joka päivä, mutta nyt yhtäkkiä mukana onkin "ihan outoja" tyyppejä. Kun Arrow on tiennyt, että olen siivonnut ja ottanut stressiä siitä, ja hän on kuunnellut loputtomiin, miten yritän lihottaa yhtä rottaani ja muutenkin hän tiesi varmaan 70% kaikista kertomistani jutuista jo. Ja kun nytkin tuli yhtäkkiä mieleen, että ai niin joo Arrow, jäin TAAS jumiin siihen meidän työpaikan pyöröoveen, niin sitten piti selittää Korpinkynnelle, että meillä on töissä sellainen pyöröovi, joka pyörii automaattisesti, kun tarpeeksi lähelle menee, mutta joka menee sekaisin, jos sitä lähestyy liian nopeasti ja saattaa sen takia vetää hätästopin kun olet siellä keskellä jumissa.

Sinänsä kiinnostaa, että mitähän puhuttavaa meillä tulee tästä minihengauksesta sitten Arrown kanssa ensi viikolla? En tiedä. Ei hän voi minua ainakaan hirveästi vihata, kun tänään hänkin vaikutti rennommalta silloin kun pariin otteeseen oltiin vain kaksistaan, kun muut olivat vessassa/vessajonossa.

Mutta huomasin taas, että... compartmentalize, mikä se on suomeksi? Erottelen asioita niin erillisiksi, että voin tietyissä tilanteissa unohtaa ne kokonaan. Esimerkiksi se, että olen ihastunut Lesteriin, mikä on minun mielessäni hyvin sellainen julkisesta minästäni erillinen asia, joten pyrin eristämään sen käytöksestäni niin kuin sitä ei olisi olemassakaan. Sitä en tietenkään unohda, koska en oikein voi, mutta sen kyllä unohdan, että Harjoittelupaikkarohmu tietää siitä. Tänäänkin puheeksi tuli itseään nuorempien kanssa seurustelu ja itse mainitsin ohimennen, miten "joskus" olin ihastunut itseäni viisi vuotta nuorempaan mieheen ja miten outoa se oli, ja että tuntui, että pitäisi olla tyyliin Madonna ennen kuin se olisi yhteiskunnan silmissä ok. Tietysti tuo oli viittaus Lesteriin ja vasta sen kerrottuani kun Harjoittelupaikkarohmu katsoi minua, muistin, että ai niin joo, olin kertonut hänelle Lesteristä, hän varmaan tajuaa, että viittaan häneen.

No, ehkä saadaan myös tämän paikkakunnan porukan kanssa jotain aikaan jossain kohtaa. Ja kyllähän kesä ja harjoittelut ovat kohta jo ohi.

Äh, ehkä pitäisi yrittää mennä nukkumaan, vaikka päässä tuntuu hieman surisevan edelleen.