Hihii!!! Eilen laitoin Suomen Huippunmalli Haussa -ohjelmaan ne kuvat jotka sain lopulta otettua ja hakemuksen. Olin kyllä ihan tyytyväinen niihin, paitsi bikinikuvaan, sillä en näin "isokokoisena" ole oikein klassinen malli kun ei pysty vaatteilla imartelemaan sitä.

Tänään sain sitten puhelun tuntemattomasta numerosta, enkä ehtinyt siihen vastaamaan. Googlasin nimeä ja siinä tuli joku yrityksen nimi. Googlasin yrityksenkin ja siinä oli sitten joku media juttu ja oli sellaisia mainoskuvia, joissa luki mm. Idols, Muodin Huipulle ja - voi kyllä - Suomen Huippumalli Haussa! Soitin sinne äkkiä ja sieltä sanottiin, että olivat saaneet sen hakemukseni ja pyysivät minua tulemaan näyttäytymään sinne tällä viikolla pyörivälle Casting-kiertueelle!

Olin menossa sinne jo muutenkin, mutta nyt olen ihan innoissani, kun tuskin ihan kaikille hakemuksen pistäneille soittelevat...? Jotenkin olo on todella innostunut ja ehkä sellainen hieman epämukavalla tavallakin kiihtynyt. Tulee mieleen vähän lukioaikainen ihastus NN:een, kun harkitsin kontaktin ottamista, tms. Olen innoissani ja iloinen, mutta toisaalta kauhuissani. Tuntuu että se Casting on nyt sitten sellainen iso koe, jossa joko onnistuu hyvin ja saavuttaa jotain ihmeellistä, tai sitten epäonnistuu ja palaa takaisin maanpinnalle unelmoinnin jälkeen.

Tänään toisen työn vuoro ja sentään siihen on hyvä fiilis, kun olen niin innoissani siitä soitosta, että ehkä se vaikuttaa hyvin sitten siihenkin!