Jotain... Neljä tuntia erosta, jonka piti olla "clean break" eikä yhteydenpitoa ja nyt Jaska laittaa viestiä että sillä on tosi kamala olo ja kysyi että miten pärjään. Ja minähän vastaan viestiin heti, niin kuin joku... sucker, vaikka meidän ei pitänyt olla yhteyksissä. Ehkä yritän vähän varmistaa, että sekään ei tee itselleen mitään. Joo, niin varmaan. Kai herää taas toiveet että ehkä se seuraavaksi sanoo että tää oli virhe, pliis jatketaan. Eikä tätä eroa pitänyt ryssiä näin. Melkein tulee pahempi olo nyt, kun taas Jaska tuntuu epämääräisesti antavan jotain pientä toivoa enkä vain halua sanoa takaisin, että meidän ei pitänyt viestitellä mitään vaikka tulisi ikävä, joten älä tekstaa enää.

Onko sanalle "sucker" jotain hyvää käännöstä. Jossain sarjassa se oli, kun joku kysyi että tekeekö joku minusta pahan ihmisen, niin sitten joku kovismies sanoo siihen, että "it makes you a sucker". Ja minäkin vain kysyn Jaskalta että auttoiko veljelle puhuminen, jaa ei auttanut, no miten siskolle sitten, tai sitten kannattaa katsoa jotain leffaa tai sarjaa kun sulla on se Netflixin ilmainen kokeilujuttukin niin saa ajatuksia pois.

Oikeasti tekisi mieli sanoa, että kultapieni rakas pallo, tule tänne, mä pidän susta huolta. Tosi perseestä, siis oikeasti perseestä, että mun pitäis olla jätettynä se vahvempi osapuoli joka pitää kiinni siitä että se ero on ja pysyy, vaikka en olis ylipäätään halunnut erota.

Niin kuin sanoin Jaskallekin tänään, että en vain tiedä mitä ajatella ylipäätään mistään, kun tuntuu että hän lähettää ristiriitaisia signaaleja koko ajan. Onneksi huomenna terapia, kun en tiedä mitä ajatella, tai mitä tehdä jos Jaska laittaa lisää viestejä. Tai mitä tehdä jos ei laita.

Jos nyt kuitenkin jatkan tyhmien Facebook-pelien (CandyCrush, DiamondDigger ja PepperPanic ovat ihan helmiä) pelaamista samalla kun rotat paskoo tänne sängylle ja välillä tulee kävelemään naamalle, samalla kun sitten laittaa Mentalistin jakson pyörimään taas. Ja sain syötyäkin jotain, kalapuikkoja. Ja siinä se onkin mitä olen tänään syönyt ja vähän pyörryttää ja on kylmä, mutta se on varmaan tämä kaikki itkeminenkin. Mutta näyttää hyvältä laihtumisen kannalta. Plus, oli tarkoitus lähteä saattamaan Jaskaa kämpälleen silloin ennen kuin se ero tuli, ja samalla käydä kaupassa, mutta nyt olen vain ollut kurja möykky täällä sisällä ja itkenyt. Mutta huomenna on terapia, niin kai sitä voisi sitten samalla käydä kaupassakin. Ja kymmeneltä voi mennä jo nukkumaan ja parin rauhoittavan kanssa nukahtaa hyvin ja nukkuukin varmaan jonnekin lähelle puoltapäivää jolloin on se terapia.

Oli kiva laittaa se eroamis-Face-päivitys, kun nyt ihmiset sitten tietävät ainakin ja muutamat sitten yrittävät sanoa jotain kivaa ja vaikka luulisi ettei sillä tässä tilanteessa ole väliä, niin kyllä se tuntuu kivalta. Ehkä tämä on parempi lähestymistapa kuin viime vuonna, kun nyt ei ole mitään hävettävää hysteeristä kohtausta ja sairaalaelämää takana, niin voi sanoa ihmisille että tuli ero ja on paha olo. Siihen voi sympatisoida ja ehkä se sitten auttaa minuakin.