Eilen oli koko päivän törkeä migreeni, mutta liukasrata meni hyvin. Paitsi että se tyyppi, joka oli samasta autokoulusta kuin minä, osui siihen pahviukkoon ja sitten myöhemmin vielä kurvissa pyöräytti auton ympäri. Vaikka se pyörähdys tuntui oikeasti älyttömän siistiltä, olisi pitänyt minunkin "vahingossa" pyöräyttää se auto ympäri.

Ja kirjallinenkin meni läpi. Niukin naukin, mutta meni kuitenkin. Teoriakysymyksissä meni kymmenestä kaksi väärin (kolme väärää sallittu) (koska siinä oli vielä eri kysymykset, mitä meille oltiin annettu opeteltavaksi!) ja kuvissa meni viidestäkymmenestä seitsemän väärin (kahdeksan väärää sallittu), joista ehkä puolet oli sellaisia tyhmyysvirheitä, että heti kun oli vastannut, niin tuli sellainen "ei ku - " -ajatus. Ja osassa kuvat olivat niin suttuisia, että ajattelin vain, että jos on niin kauhea sumu, niin ei siinä kannata paljon ohitella. Hmph. Mutta läpi meni silti.

Ja nyt, haluaisin esitellä teille lukijoilleni erään henkilön. Saanko esitellä:

KopioKreature.jpg

Oljo! Lempinimenä voi käyttää myös Kreature -nimeä (lausuttuna Kretsör ei Kriitsör). Hän tuli kotiin eilen Thesin luota ja täyttää pääsiäisenä jo huikeat kolme vuotta! Oljo on suunnilleen polvenkorkuinen kotitonttu ja tällä hetkellä se on tehnyt pesänsä pahvilaatikkoon minun huoneeseeni. Se on toiminut monenlaisissa tehtävissä ensihoitajasta vakoojaan. Oljo harrastaa tuijottamista ja tykkää kekseistä.

KopioOljo.jpg

(Kokokuva Oljosta pahvilaatikossaan.)